Brodski pod Beograd

Brodski pod Beograd
steffes-brodski-pod

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 +381 65 5286688
BRODSKI POD BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne, građa......).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
Brodski pod-2
Brodski pod je svevremen. On i zastareli prostor može da načini savremenim i modernim, da mu da atraktivnost i funkcionalnost. A, njegove šare i spojevi usmerene ka izvoru svetlosti ostaviće utisak prostornosti. Brodski pod u glavnom podrazumeva drveni pod većih dimenzija, pod koji deluje starinski ali se svojim izgledom uklapa i u moderne arhitektonske poduhvate. Najrasprostranjenije vrste drveta, kod nas u upotrebi za izradu ove vrste poda su hrast, orah i jasen. Podove od drveta uopšte, ne treba ordžavati tj. čistiti vodom, već suvom krpom ili sredstvima za održavanje nameštaja. Najveći neprijatelji drvenih podova su voda i pesak. Brodski pod odlično izgleda ne samo u enterijeru, nego i u eksterijeru. Po njemu možete hodati bosi i uživati u prirodnom drvetu pod nogama koje uvek izgleda toplo, a možete ga postaviti i na terasu, oko bazena, vrta ili stabla i biljaka. Pristaje uz sve stilove uređenja i okruženja – od vikendice na selu, preko moderne kuće u gradu do kuće na moru.
Back to Top